Om Paroc

About Paroc

Paroc er en av Europas ledende produsenter av energieffektive og brannsikre isolasjonsløsninger.

Hovedkontoret vårt ligger i Finland, og vi har virksomhet i 13 land, inkludert syv produksjonsanlegg i fem land. Vi selger produktene våre til over 40 land over hele verden. Ved utgange av 2016, hadde Paroc 1835 medarbeidere.

Gjennom hele vår 80 år lange historie, har vi opparbeidet et rykte for høy produktytelse, teknisk ekspertise og bærekraft hos de som bygger eneboliger, hos arkitekter, kontraktører, forhandlere og innen industrikonstruksjon. I dag har vi en ledende markedsandel innen både bygningsisolasjon og teknisk isolasjon i kjernemarkedene våre Finland, Sverige og Baltikum. I tillegg har Paroc en sterk utfordrerposisjon i Polen, Tyskland, Storbritannia, Norge og Russland.

Vi bruker merkenavnet Paroc, og de umiskjennelige, røde og hvite pakkene. Produktene inkluderer både bygningsisolasjon for termisk-, brann- og lydisolasjon for yttervegger, tak, gulv, kjellere, mellomgulv og partisjoner. Vi har også teknisk isolasjon for HVAC-systemer, industriprosesser, marin- og offshore-industri og OEM-industrien. 

Les mer
Finn ut mer om Paroc på den internasjonale nettsiden vår, www.paroc.com