Isolasjon for prosessindustri

Bransjen må redusere negativ klimapåvirkning og spare energi. Vi har løsningene.

Industrien står for en stor andel av landets klimagassutslipp og forbruk av energi. Utilstrekkelig isolasjon forårsaker betydelig energilekkasje og utslipp. Ved å sikre at anleggene er isolert på beste mulige måte, kan både effektivitet og ytelse øke mens kostnadene reduseres. Et lavest mulig energiforbruk og maksimal effektiv levetid for anlegget er svært verdifulle fordeler om det er utstyrt med riktig isolasjon. En mer effektiv bruk av energi bidrar også til redusert belastning på klima og miljø og til sikrere energiforsyning

Ifølge en ny studie, publisert i mars 2021, bekrefter EiiF (European Industrial Insulation Foundation) at det er et enormt besparelsespotensial for industrien innen EU. Det årlige besparelsespotensialet tilsvarer det årlige energiforbruket til 10 millioner husstander. Å isolere en enkelt uisolert industriell ventil sparer energi tilsvarende det som trengs for å kjøre mer enn 20.000 km med en TESLA Model S.

prosessindustri kan spare energi

Hvordan kan prosessindustrien bidra til redusert negativ klimaavtrykk - mens du sparer penger? Heldigvis er det en enkel løsning på problemet. I filmen forteller vi deg mer!