Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

Brosjyrer

Her kan du laste ned våre siste brosjyrer i pdf-format. Hvis du trenger trykte brosjyrer, kan du kontakte oss via e-post.  I mappen "Arkiv" ligger gamle versjoner av våre brosjyrer. Utgivelsesdato fremkommer av brosjyrens forside. Vær oppmerksom på at innholdet i disse brosjyrene ikke blir oppdatert etter angitt dato.

 • Paroc Sustainability report
  Paroc Group avgir rapport om bærekraftig utvikling hvert år. Rapporten er i overensstemmelse med GRI-retningslinjene (Global Reporting Initiative) og beskriver vår tilnærming til bærekraft og vår økonomiske, sosiale og miljømessige påvirkning på interessenter, lokalsamfunn og verden i et større perspektiv. 
  5 mar 2018
 • Å skape et hyggelig lydmiljø er en kunst i seg selv. For å gi deg både informasjon og inspirasjon, skapte vi et catazine, en blanding mellom en katalog med klar informasjon om produkter og løsninger, og et magasin spekket med inspirasjon og vakre bilder.
  30 mar 2017
 • Parafon Step

  PARAFON Step pdf, 1451 kb

  Det kreative og innovative konseptet PARAFON Step er designet i samarbeid med arkitektene på Bornstein Lyckefors. Her presenteres de to varianter av konseptet, i en direkte montert versjon, kalt PARAFON Step Direct, og i nerpendlet design, kalt PARAFON Step for Grids.

  11 jan 2018
 • Paroc har laget et nytt konsept innen akustikk for himlinger hvor man selv kan bestemme design og farge. Løsningen er basert på PARAFON PALETT for STEP-montering, som gir deg mulighet for fri fargesammensetning i ulike formater og tykkelser, slik at du får unike muligheter til å forme spennende himlinger.

  6 feb 2015
 • Parafon Royal

  PARAFON Royal pdf, 894 kb

  Vi er mer opptatt av godt lydmiljø enn noen sinne, både på skoler, institusjoner, arbeidsplasser og i hjemmet. Vi merker en økt etterspørsel etter elegante akustikkprodukter for enkel og hurtig forbedring av lydmiljø, både i offentlige miljøer hvor arkitektur og romutforming stiller høye krav til god lydabsorpsjon og estetikk, men også i hjemmemiljøer. Därför lanserer vi nå PARAFON ROYAL og PARAFON ROYAL BAFFEL.

  17 nov 2014
 • Parafon k210-solutions for fire proof ceilings

  Ved å ta et bevisst produktvalg allerede i konstruksjons­fasen og velge brannstanset bæreverk og brannsikkert materiale, kan man få bedre brannsikkerhet for både mennesker og bygninger. Paroc tilbyr et K210-klassifisert himlingssystem med vår himlingsplate PARAFON CLASSIC i kombinasjon med brannstanset bæreverk Prelude 24 XL2 fra Armstrong. Her får du brannsikkerheten på kjøpet.

  26 apr 2017
 • Bärverk Armstrong
   

  Skinnesystemer Armstrong pdf, 49878 kb

  Paroc tilbyr våre kunder og klienter et komplett utvalg av Armstrong skinnesystemer. Vi kan tilby løsninger til alle deler av dagens krevende designmiljøer. (Brosjyren er på engelsk.)

  23 feb 2016
 • Bärverk Armstrong

  Brosjyren viser en oversikt over Armstrong produktutvalg. (Brosjyren er på engelsk).

  3 apr 2013
 • Bärverk Armstrong

  Brosjyren viser en oversikt over Armstrong produktutvalg. (Brosjyren er på engelsk).

  3 apr 2013
 • Denne brosjyren inneholder bilder og forklaringer om Paroc Byggisolerings produkter. Vårt brede sortiment omfatter løsninger for alle typer tradisjonell byggisolering, og brukes først og fremst til varme-, brann- og lydisolering av yttervegger, tak, gulv og kjellere samt i bjelkelag og skillevegger.
  6 sep 2017
 • Energieffektivisering av bygninger er et av de viktigste tiltakene for å nå klimamålene når det gjelder energibruk og utslipp av drivhusgasser. Ett skritt i riktig retning er å energirenovere for å oppfylle morgendagens krav til nær nullenergibygninger. Nå lanserer vi PAROC Klimaplate ZERO – et nytt produkt med en ny festemetode som gjør det enkelt og kostnadseffektivt å etterisolere til nær nullenerginivå.

  10 okt 2016
 • Isoler med Klimaplate

  Å etterisolere huset er en meget god investering. Du får lavere oppvarmingskostnader i tillegg til et mer behagelig bomiljø. Du får også en verdistigning på huset. Hvis du må gjøre noe med fasaden, bør du derfor tenke langsiktig og tilleggsisolere samtidig. Kostnadene for isoleringen er en liten del av de totale kostnadene.

  9 jun 2015
 • PAROC Basis - grunnleggende isolering for fuktsikre bygninger
  En bygning hviler på grunnmuren. Derfor bør man velge isolasjonsmateriale som sørger for at grunnen ikke suger til seg vann, er drenerende og tørker både nedover og oppover. Alt for å unngå fukt- og frostskader. Paroc har et grundig utprøvd program av steinullprodukter for isolering av grunn og kjellervegger. I tillegg til at steinullproduktene er brannsikre, er de både kapillærbrytende og drenerende,
  20 apr 2018
 • PAROC Sonus
  Behovet for privatliv og komfort øker når det blir mer støy fra miljøet rundt oss. PAROC Steinull gir forutsetninger for et behagelig og trygt hjem og kan brukes i både vegger og bjelkelag for å redusere forstyrrende lyd fra naboer eller utsiden, samt i bjelkelag for å redusere lyden av trinn fra etasjen over.
  22 feb 2018
 • Paroc Fatio, Paroc Linio
  Energieffektive og brannsikre pussede fasader med Paroc Fatio og Linio.
  13 jan 2016
 • Isolering av kalde himlinger
  Å isolere en kald himling med PAROC Steinull er en effektiv løsning. Steinullens gode egenskaper for både varme-, brann- og lydisolering kommer til sin rett og bidrar f.eks. til redusert oppvarmingskostnad, økt brannsikkerhet og en generelt økt komfort i lokalene.
  31 okt 2014
 • Bygg Slik nr 1
  Varm luft stiger. Med dårlig isolasjon på loftet blir varmetapet unødig stort. Det å isolere loftsbjelkelaget er et tiltak som koster relativt lite – og som gir betydelig lønn for strevet, med én gang.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 2
  Tilleggsisolering gir mer energigevinst. Å bygge rom på loftet krever betydlig tilleggsisolering.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 3
  Utvendig isolering gir huset nye, varme klær. Å etterisolere huset er en meget god investering. Du får lavere oppvarmingskostnader i tillegg til et mer behagelig bomiljø. Du får også en verdistigning på huset.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 4
  Isoler inne om fasaden er vakker og verdt å bevare. Innvendig isolering kan gjøres helt i eget tempo. Du trenger ikke å bekymre deg for vær og vind. En annen fordel er at isolasjonstykkelsen kan varieres avhengig av type rom og ønsket resultat.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 5
  Varme og fine gulv gir et trivelig innemiljø. Å tilleggsisolere gulvbjelkelaget er en god investering. Du vil få lavere oppvarmingskostnader samt en verdistigning på huset.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 6
  Utnytt kjellerplassen bedre. Om du vil ha et lekerom for barna eller en kjellerstue så kan du isolere kjellerveggene for å få det mer komfortabelt, og slippe kulderas fra kjellerytterveggen.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 7
  En uisolert garasje eller bod kan utnyttes mye bedre hvis du isolerer. Med relativt liten arbeidsinnsats kan rommet bli til et arbeidsrom, hobbyrom, verksted eller et trimrom.
  21 okt 2016
 • Bygg Slik nr 7
  Energieffektivisering av bygninger er et av de viktigste tiltakene for å nå klimamålene når det gjelder energibruk og utslipp av drivhusgasser. PAROC WAS 35, Klimaplate ZERO, gjør det mulig å på en enkel måte skape god tetthet og et tykt og homogent isoleringssjikt for å redusere energiforbruket. Panelet er raskt å montere og kan brukes til ulike typer ytterkledninger.
  21 okt 2016
 • Produkter Teknisk Isolering

  Denne brosjyren inneholder bilder og forklaringer om Paroc Teknisk Isolerings produkter. Vårt brede sortiment omfatter løsninger og produkter for brann-, varme-, kulde-, lyd- og kondensisolering av bygninger (VVS), industrielle prosesser, industrielt utstyr (OEM) samt marine- og offshore konstruksjoner.

  6 sep 2017
 • Informasjon om utvendig brannisolering av ventilasjonskanaler i henhold NS-EN 1366-1, sertifikat SINTEF 020-0240.

  22 aug 2017
 • HVAC Insulation

  VVS-isolering pdf, 2673 kb

  Teknisk isolasjon sikrer ytelse, redusere energiforbruket, øker levetiden på installasjonen og lavere vedlikeholdskostnader som beskytter det også installasjonen. I denne brosjyren presenterer vi våre løsninger for energieffektiv VVS-isolasjon og håper det blir et verktøy som vil hjelpe deg gjøre bevisste og bærekraftig valg. (Brosjyren er på svensk).

  31 mai 2017
 • Paroc Hvac AirCoat
   

  Paroc Hvac AirCoat pdf, 606 kb

  Ventilasjonen er et av de viktigste systemene i en bygning, og god isolering er meget viktig for å sikre energieffektiv drift. PAROC Hvac AirCoat er en totalløsning for isolering av runde ventilasjonskanaler. Løsningen gir meget effektiv isolering med bare ett lag. PAROC Hvac AirCoat er godkjent for utvendig isolering av ventilasjonskanaler i Brannmotstandsklasse EI 30 for 50 og 120 mm tykkelse.
  16 mar 2016
 • Paroc Hvac GreyCoat

  PAROC GreyCoat pdf, 466 kb

  Med sitt lysegrå ytterlag er PAROC Hvac GreyCoat-produkter det perfekte valget for applikasjoner der installasjonene ligger synlig, f.eks. i shoppinggallerier, offentlige bygninger og idrettshaller. Dessuten gir PAROCs Hvac GreyCoat-produkter et pent utseende uten at man trenger å bruke ytterligere kledning eller maling, noe som gir stor tidsbesparelse og et rent og pent sluttresultat. (Brosjyren er på svensk).

  5 jun 2014
 • Produkter Teknisk Isolering

  Legionella er navnet på en bakteriefamilie som spres via luftaerosoler, for eksempel ved dusjing, men ikke ved at man drikker vannet. Bakterien trives i vanntemperaturer mellom 20 ° C og 45 ° C, og er relativt vanlig i vannrør i alle typer hus, boliger samt offentlige bygninger. Med riktig kunnskap er det mulig å eliminere risikoen for legionella vekst ved installering av rør.

  2 nov 2017
 • Industrial Insulation

  En brosjyre om industri- og prosessisolering (brosjyren er på svensk).

  10 okt 2016
 • Paroc Marine and Offshore Products and Solutions
  Informasjon om vores produkter og løsninger til Marine og Offshore. Brosjyren er på engelsk.
  31 mai 2017
 • PAROC Marine Lightweight isolasjonsløsninger av steinull gir høy brannbeskyttelse, framragende termiske og lydisolerende egenskaper, men mye lettere vekt. Brosjyren er på engelsk.
  10 okt 2017
 • Paroc Sustainability report
  Paroc Group avgir rapport om bærekraftig utvikling hvert år. Rapporten er i overensstemmelse med GRI-retningslinjene (Global Reporting Initiative) og beskriver vår tilnærming til bærekraft og vår økonomiske, sosiale og miljømessige påvirkning på interessenter, lokalsamfunn og verden i et større perspektiv. 
  5 mar 2018
 • Productcatalogue Acoustics 2012

  Med riktige akustikk produkter og intelligente løsninger, kan volumet reduseres i alle mulige miljøer og vi på PAROC Akustikk & Interiør kan bidra til å finne akkurat den løsningen du trenger. I produktkatalogen finner du eksempler på hva vi kan og mer informasjon om våre produkter. (Brosjyren er på svensk.)

  26 aug 2014
 • Parafon Hygiene

  PARAFON HYGIENE pdf, 467 kb

  PARAFON® HYGIENE™ er vårt konseptnavn for et bredt utvalg høykvalitets himlingsplater for tøffe miljøer der det stilles høye krav til hygiene og god rengjøring. Sortimentet tilbyr nå løsninger for alt fra kjøkken og matsaler til operasjonssaler og badeanlegg.

  8 nov 2013
 • Paroc renZERO

  renZERO™-konseptet er utviklet i samarbeid mellom en rekke ledende aktører på det nordiske byggmarkedet for å gi mulighet til å renovere eksisterende bygninger slik at de tilfredsstiller morgendagens krav til en nær nullenergibygning.

  31 okt 2014
 • Energiklok renovering
  I denne brosjyren forteller vi mer om energismart renovering og gir konkrete råd om dette. Uansett hvor i bygningen du skal renovere og arbeidets omfang.
  15 okt 2010
 • Paroc Cortex

  PAROC Cortex er en steinullsbasert løsning bestående av en steinullsplate kledd med et ikke-brennbart vindtett lag. Den er beregnet for fleretasjesbygninger med ventilerte fasader.

  15 jan 2014
 • PAROC Conci pdf, 2355 kb

  Tetthet er en viktig brikke i energiklok – energisparende – bygging. Et godt tettesjikt er viktig for energigjerrige hus med fuktsikre konstruksjoner, noe som gir et behagelig innemiljø. Vår nye produktserie PAROC® Conci™ inneholder et komplett utvalg tetteprodukter og gjennomtenkte løsninger for alle tettebehov.

  8 nov 2013
 • PAROC Steinull - et steinsikkert valg

  I en foranderlig verden er det én ting som står fjellstøtt: steinull fra Paroc. Materialet beskytter dessuten både mot brann og fuktighet. Disse unike plussverdiene har vi samlet under begrepet Paroc Protection.

  13 nov 2009
 • PAROC Blowing wool

  Å sprøyte PAROC® Løsull på loftsbjelkelaget er en svært effektiv isolasjonsmetode. Installasjonen går raskt og effektivt, og ofte har investeringen betalt seg allerede etter noen få år. Satsingen gir også direkte uttelling. Varmen rettes nedover, og innemiljøet blir lunt og behagelig. Det er rett og slett som å sette en lue på huset!

  8 apr 2013
 • PAROC Pro Pipe Slab 100

  Informasjon og fakta om PAROC Pro Pipe Slab (brosjyren er på svensk). 

  28 feb 2011
 • PAROC Steinull - et steinsikkert valg

  I en foranderlig verden er det én ting som står fjellstøtt: steinull fra Paroc. Materialet beskytter dessuten både mot brann og fuktighet. Disse unike plussverdiene har vi samlet under begrepet Paroc Protection.

  13 nov 2009
 • CE-merking for Teknisk Isolering

  Brosjyre om CE-merking for Teknisk Isolering (brosjyren er på engelsk).

 • Guideline Sintef approval 020-0240
   

  Paroc Lomme guide pdf, 75 kb

  Informasjon om utvendig brannisolering av ventilasjonskanaler i henhold NS-EN 1366-1, sertifikat SINTEF 020-0240.

  10 okt 2014