PAROC Designverktøy

Paroc gir en rekke ulike verktøy for å støtte og inspirere deg i ditt daglige arbeid. Under overskriftene nedenfor finner du våre BIM-objekter, design add-on for ArchiCAD og CAD-tegninger som hjelper designprosessen.

PARAFON Step Planning tool

 

Dette verktøyet hjelper deg i planleggingen av ditt neste PARAFON STEP-tak. Velg Step-utgave (for rutenett eller direkte installasjon), mønster og farge for å konfigurere løsningen din, og se resultatet i 3D. Med verktøyet kan du eksperimentere med ulike kombinasjoner for å finne din foretrukne løsning. Fyll ut informasjonen om prosjektet ditt, og få alle spesifikasjoner i en utskriftsvennlig PDF-fil. Legg til takareal og omkretslengde for fullstendig beregning av materialer.

 

Download BIM-object

BIM-objekter for ArchiCAD og Revit

For å gi kunder, designere og ingeniører et effektivt verktøy for å kunne jobbe med Parafon-produktene, lanserer Paroc nå sine første BIM-objekter. De er laget for PARAFON Classic for både Revit og ArchiCAD.

Objektene er enkle å anskaffe, med all nødvendig informasjon som trengs for å bli et fullstendig prosjekt. Produkterna finnes for nedlastning i BIMobject portalen.

 

 

Nedlastbare BIMobjekter >>

Bruksanvisninger for ArchiCAD på Youtube >>

Bruksanvisninger for Revit på Youtube >>