Interaktiv prosjekteringsstøtte for akustikk innen teknisk isolering

20 mai 2020

Vi har samlet lydabsorpsjonsverdier for våre VVS- og prosessindustriprodukter samt maritime produkter på ett sted, slik at de blir lett tilgjengelige for gjennomgang og søk. Filen er interaktiv, noe som gjør det lett å navigere mellom dataene og diagrammene for de ulike produktene.

Last ned Prosjekteringsstøtte for akustikk innen teknisk isolering >

Effektiv lydreduksjon er en viktig faktor for å skape trivelige bo- og arbeidsmiljøer. PAROC-produkter brukes i mange løsninger for ventilasjonsutstyr og lyddempere. Takket være steinullens porøse fiberstruktur og optimale tetthet, er produktene våre ideelle i lydreduserende løsninger der de lydabsorberende egenskapene kommer til sin rett. Riktig lydisolering kan f.eks. være avgjørende for et komfortabelt passasjermiljø på et cruiseskip.

Moderne VVS-systemer og industrier må isoleres med et produkt som både gir god varmeisolering, brannbeskyttelse og lydreduksjon der det kreves. Her er prosjekteringsstøtten for akustikk innen teknisk isolering svært praktisk for fagarbeidere, konsulenter og prosjektører når det gjelder å velge riktig produkt.
 

Hvordan fungerer guiden?

Produkter står oppført basert på bruksområde. For å se diagrammet som er knyttet til et produkt, trenger du bare klikke på produktets navn for å komme direkte til siden med den aktuelle grafen. Du går tilbake til produktlisten ved å klikke på knappen «Back to list of products». Hvis du vil fortsette å søke i materialet, kan du klikke på «Back to contents», og du går til begynnelsen av dokumentet. Knappen «Tilbake til innholdet» finner du på hver side, slik at du når som helst kan gå til innholdsfortegnelsen og søke etter grafer og diagrammer. 

I filmen kan du se hvordan anvisningen er oppbygd: