Nå øker vi trykket! For din og miljøets skyld.

20 feb 2019

 

Ökad kompression för din och miljöns skull

Nå tar vi neste skritt i miljøarbeidet ved å komprimere produktene ytterligere. Til våren vil vi øke komprimeringen med opptil 70 % på flere av sine produkter – noe som vil føre til færre transporter, redusert behov for lagringsplass og enklere håndtering.

Paroc driver et aktivt miljøarbeid, og effektiv komprimering av produktene er en viktig del av dette arbeidet. Høykomprimerte produkter gir færre transporter og krever mindre lagringsplass både hos Paroc og kundene. Dessuten blir produktene enklere å håndtere og tar mindre plass på byggeplassen. 
– Dette er et kontinuerlig arbeid. Jo mer vi kan komprimere produktene, desto mindre påvirker de miljøet under transport og oppbevaring. Og det er viktig for oss. Nå tar vi neste skritt og komprimerer opptil 70 %, sier Lars-Erik Olsson, produktsjef hos Paroc Byggisolering i Skövde.

Utfordringen er å bevare den høye kvaliteten på produktene samtidig som det fortsatt skal være lett å bruke dem. 
– Å komprimere produktene er ikke vanskelig i seg selv, men å øke komprimeringen og samtidig bevare produktenes unike egenskaper og kvalitet, er en utfordring. Vi er derfor glade for å kunne gjøre dette nå, sier Lars-Erik Olsson.