Ny lett løsning for B15 Wall Extension

21 sep 2018

Den nye og 40 % lettere løsningen for B15 Wall Extension er basert på ett produkt; PAROC Marine Navis Slab 110 AluCoat, 30 mm.  
Da vi skulle utvikle den nye lette veggforlengelsesløsningen, var målet å gjøre den så enkel som mulig å designe og rask å installere. Den nye løsningen er uavhengig av veggstøtteprofilene. Produktet som brukes i løsningen, PAROC Marine Navis Slab 110 AluCoat, er stiv nok til å gi en perfekt veggforlengelse. Den er imidlertid bare 30 mm tykk, noe som betyr at det er enkelt å ta gjennomføringer.  
 
Den er rask å installere, da man bare trenger ett produkt i én tykkelse til å konstruere veggforlengelsen. For B15 Wall Extension kan man dessuten bruke de samme boltene og skivene som for andre løsninger, noe som gjør installasjonen praktisk.  
 

B15 Wall Extension er lett å installere – Se animasjonen 

Les mer om PAROC Light Marine løsninger.

 
PAROC Light Marine er de nye lette løsningene for isolerte dekk og skott, beregnet for marine prosjekter. Redusert vekt i isolasjonsløsninger gir lavere drivstofforbruk og reduserte driftskostnader. I tillegg til de mange økonomiske fordelene, oppnår man også tydelige reduksjoner i CO2-utslippene, noe som er bra for miljøet.