Paroc lager en kanal for etisk rapportering

23 mar 2016

For å vise sitt bedriftsansvar og oppfylle interessenters forventninger til ledende forretningspraksis, har Paroc nå etablert en kanal for etisk rapportering på nettstedet sitt. 

Fair Play channel

Kanalen kalles Fair Play og lar alle, både i og utenfor bedriften, rapportere etiske bekymringer ved å fylle ut et enkelt skjema – helt anonymt, dersom de ønsker det. Fair Play drives av en uavhengig tredjepart, noe som sikrer profesjonalitet, konfidensialitet og respekt for begge parter. Kanalen kan åpnes fra Parocs nettside for etiske retningslinjer. Dette kompletterer tilgangen som de ansatte allerede har fra Parocs intranett.

 

 

 

Administrerende direktør Kari Lehtinen sier: «I årenes løp har vi bygd opp en sterk kultur som oppfordrer til bærekraftig arbeid. Våre etiske retningslinjer, verdier og policyer er godt integrert i vår daglige drift. Likevel er det viktig å vise at vi tar etikk på alvor og at vi gjerne vil høre om potensielle utfordringer for bedriften og omdømmet vårt slik at vi kan ta de nødvendige grepene. Vår Fair Play-kanal er et viktig verktøy for at vi skal kunne ha en bærekraftig og lønnsom virksomhet, beskytte omdømmet vårt og leve opp til vår markedsledende rolle i samfunnet.»

Fair Play er utformet for rapportering av etiske bekymringer, og kanalen er tilgjengelig fra mars 2016. Alle henvendelser fra kunder eller generelle henvendelser skal fortsatt gå til vår salgsavdeling eller andre relevante medarbeidere. Finn din kontaktperson på Parocs kontaktside

Gå til Parocs nettside for etiske retningslinjer på nettstedet vårt