Besøk oss under IEX 2016!

04 mai 2016

 

Paroc Group viser frem produktene sine under IEX 2016, Europas ledende messe for industriell isolasjonsteknologi. Messen åpner dørene 11. mai 2016 i Köln.

Parocs stand handler om teknisk isolasjon. På 160 kvadratmeter finner du produkter og løsninger, for eksempel brannbeskyttelse for rørgjennomføringer, stålkonstruksjoner og ventilasjonskanaler, samt rørdeler med forskjellige belegg med ekstra maling.

- I år har vi fokusert på å demonstrere utseendet og kvaliteten på produktene og løsningene våre, sier Claudia Beling, Area Marketing Manager Central & West Europe hos Paroc. Vi har som mål å vise frem produktene våre i riktig kontekst, slik de er produsert og implementert. Vi vil også vise Parocs kvalitetstilnærming. Vi regner med å få besøkende fra hele verden, og derfor har vi et multinasjonalt team på standen vår. De gir gjerne de besøkende gode råd om produktene og løsningene våre.

Paroc inviterer også kunder til å dele sine ideer og forslag til fremtidig isolasjon i en innovativ konkurranse. Vinneren får VIP-billetter til FIS ski-VM i Lahti i 2017. 

Organisatoren av IEX-messen forventer over 6000 besøkende fordelt på de to dagene, fra bransjer som isolasjonsforhandlere, isolasjonsteknologi og behandling, planlegging av byggetjenester, og anleggskonstruksjon, i tillegg til arkitekter, konsulenter og anleggsledere. Over 200 utstillere skal vise frem sine innovative løsninger for varmeisolasjon og brann- eller støybeskyttelse.

Du finner Paroc i hall 8, plass 310.