Paroc-gruppen ansetter Igor Shatz som administrerende direktør i Russland

18 okt 2012
Igor Shatz (44) er ansatt som administrerende direktør i Paroc Russia fra og med 1. november 2012. Igor Shatz vil inngå i ledelsesteamet i Paroc-gruppen. 

Igor Shatz, administrerende direktør for Paroc Russland
Igor Shatz har lang bransjeerfaring fra en rekke ledende stillinger. Han har jobbet i bryggeribransjen, men har også erfaring fra byggebransjen. Han kommer rett fra stillingen som adm. dir. i Heineken Brewery LLC i St. Petersburg.

Igor Shatz har teknisk bakgrunn og eksamen i maskinteknikk fra St. Petersburg Forest Engineering Academy. Han har også eksamen i økonomi og forretningsledelse fra St. Petersburg Military Mechanical University samt en MBA i det norske MBA-programmet.

“Vi gleder oss over at Igor nå begynner i Paroc. Han har hatt en svært vellykket karriere i ledende stillinger i en rekke industriselskaper i det russiske markedet. Med god kundeorientering og produksjonskompetanse tar Igor med seg verdifull kunnskap til Paroc og styrker selskapets vekststrategi,” sier Kari Lehtinen, sjef i Paroc-gruppen

Igor Shatz tar over stillingen etter Oleg Ermakov, som er ansatt som salgsdirektør for Paroc Technical Insulations i det russiske markedet.