Paroc mottar stor pris på internasjonal konferanse

15 okt 2012

Paroc-gruppen, som produserer energieffektiv isolering, ble utnevnt til årets isoleringsselskap under den globale isoleringskonferansen, som er den største årlige konferansen for isoleringsbransjen.

Konferansen, som ble avholdt i Latvia i slutten av september, samlet internasjonale isoleringsprodusenter så vel som konstruksjonseksperter og forskere fra en rekke universiteter. Det kom deltakere fra 19 land, deriblant Sør-Korea og Canada.

Paroc mottok prisen Global Insulation Company of the Year 2012 mye på grunn av selskapets fremtredende rolle i bekjempelsen av negative miljøpåvirkninger. Panelet berømmet også Parocs innovative isuleringsløsninger for restaureringsprosjekter.

Parocs økologiske, sosiale og økonomiske bærekraft viser seg gjennom selskapets arbeid mot en mer effektiv bruk av ressurser og energi. Både fra et individuelt og sosialt perspektiv er de totale energibesparelsene gjennom god isolering av bygninger, den viktigste fordelen som er oppnådd via bærekraftig drift.

Høy energieffektivitet av det bygde miljøet er et aktuelt tema over hele verden. Isoleringsløsninger spiller en viktig rolle i arbeidet mot en bærekraftig og sikker passivhuskonstruksjon, sier Kari Lehtinen, sjef i Paroc-gruppen.