Skolekjøkken og spisesal, Billingsdalsskolan, Skultorp, Sverige

Skolekjøkkenet og spisesalen i Billingsdalsskolen fikk et solid løft i forbindelse med ombyggingen og renoveringen i 2015.

Produkter: 

PARAFON Clinic
PARAFON Classic

Ny skolekjøkken og spisestue gir matro på Billingsdalsskolan

Det går nærmere 300 elever på Billingsdalsskolan. De yngste går på barneskolen, og de eldste går i sjetteklasse. Barna spiser på skift. Det pleier å være rundt 100 barn per bordsetting.

Skolekjøkkenet og spisesalen fikk et solid løft i forbindelse med ombyggingen og renoveringen i 2015. Alle maskiner, kjølerom, frysere og ventilasjon ble byttet. Alle flater i spisesalen er nye, og i tillegg ble det kjøpt inn nye møbler. Bordplatene er dempende, noe som gjør at det blir mindre støy fra ting som bestikk og tallerkener. 

Skolens kjøkkensjef Angelika Liv forteller at de har et åpent kjøkken ut mot spisesalen. Det er et relativt stort skolekjøkken, og til og med oppvaskavdelingen ligger
nær spisesalen.

– Naturligvis blir det mye lyd fra kjøleskap, oppvaskmaskin, ovner, gryter, utstyr og lignende. Alt lager lyd – mye, og hele tiden. 

Etter renoveringen har lyden blitt betydelig dempet både i kjøkken og spisesal.

– Vi merker en stor forandring, og det vet jeg at elevene gjør også. Vi har snakket om den nye spisesalen i matmøtene, som jeg har med dem. De synes det er deilig at det ikke er så bråkete lenger, og de føler det er mindre stressende å spise nå. 

 De synes det er deilig at det ikke er så bråkete lenger, og de føler det er mindre stressende å spise nå.

I tillegg til ny himling hjelper det at bordene har et spesielt lag på platene som demper lyd. Til og med stolene bråker mindre enn de gamle. 

Prosjektinformasjon

År 2015
Land Sverige
Adresse Skolvägen 3
Postnummer og sted 541 57 Skövde
Arkitekt Norconsult
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.