Innovasjonshuset Epicenter, Stockholm Sverige

Innovasjonshuset Epicenter i sentrale Stockholm er ikke et vanlig kontorhotell. Isteden ønsker man å tilby et miljø hvor større bedrifter kan samarbeide med innovasjonsselskaper i et kreativt og inspirerende miljø. Det er et fleksibelt kontormiljø hvor hurtigvoksende bedrifter kan vokse fritt. Et sted for grensesprengende samarbeid med en kombinasjon av alt fra soloentreprenører til store bedrifter. Epicenter er utviklet i samarbeid mellom AMF Fastigheter, SIME og Result. Arkitektbyrået Codesign har vært involvert fra forstudie til ferdigstilling av ulike faser av prosjektet.

På Epicenter har man valgt å veve sammen innbydende lounger, kafé, coworkingareal, studioer, innovasjonslaboratorium og showrooms med mer tradisjonelle kontorer. Grunnmaterialer som betong, glass og tre er utgangspunktet for det strippede og litt rå miljøet. To scener for aktiviteter, programmer, forelesninger og spontane møter er plassert strategisk i forbindelse med entreen.

Til Epicenter ble det valgt å bruke PARAFON Step, et nytt akustikkonsept hvor man selv kan bestemme design og farge. For Bornstein Lyckefors er PARAFON Step en himling som løser lydproblematikken samtidig som den bidrar til helhetsopplevelsen i rommet.

Produkter som er brukt:

PARAFON Step

Prosjektinformasjon

År 2016
Land Sverige
Adresse Mäster Samuelsgatan 36
Postnummer og sted 111 57 Stockholm
Arkitekt Codesign

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.