Flerfamiliehus Växjö, Sverige

Kvartalet Vallen i Växjö ligger mellom Växjö-sjøen og Bergunda-sjøen, og består av rekkehus i to etasjer samt høyhus med 6–8 etasjer. Fra flere leiligheter i høyhuset har man utsikt over begge innsjøene. Vallen er en del av Välle Broar, som er et av trehusområdene i Växjö.

Bygningene er isolert med PAROC WAS 35 (Klimaplate ZERO™). Klimaplate ZERO™ brukes til isolering av eksisterende og nye ventilerte yttervegger. 
-I kvartalet Vallen passer nettopp denne typen isolering bra siden konstruksjonen er av tre. Selve isoleringsarbeidet gikk raskt siden Klimaplate ZERO™ er så lett å montere, sier Anders Fransson, Parocs representant i prosjektet. 


Produkter som er brukt:

PAROC WAS 35 (Klimaplate ZERO™)


Bilder: Växjöbostäder

 

 

Prosjektet har vært drevet av Växjöbostäder samt det private selskapet Midroc. Växjöbostäder leide inn Värends Entreprenad, som jobbet med et limtrebasert bjelkesystem, mens Midroc kontaktet GBJ Bygg, som bygger i massivt tre. Yttersjiktet varierer med fasader i platemateriale, trepanel, puss og sedertrespon. Alle hus er prosjektert i henhold til Växjö kommunes energiplan, Miljöbyggnad Silver, og følger kommunens strategi for trebygninger.

Prosjektinformasjon

Kategori
  • Veggisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Sjövallavägen 43
Postnummer og sted 352 59 Växjö
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.