Flerfamiliehus Växjö, Sverige

Ved Trummens Strand bygges det 65 andelsleiligheter i kvartalet Geologen i Växjö. Leilighetene har rene detaljer i tre og ligger i vakre omgivelser ved strandparken med utsikt over innsjøen Trummen. Kvartalet Geologen er en del av storsatsingen som skjer rundt Trummen i Växjö, der den strandnære plasseringen gir en vakker utsikt og samtidig nærhet til universitetet og gangveier.

Bygningene isoleres med PAROC WAS 35 (Klimaplate ZERO™). Klimaplate ZERO brukes til isolering av eksisterende og nye ventilerte yttervegger. I kvartalet Geologen passer nettopp denne typen isolering bra siden konstruksjonen er av tre. Steinullen bidrar også til et sikrere miljø, da den er ubrennbar. 

Produkter som er brukt:

PAROC WAS 35 (Klimaplate ZERO™)

 
 

 

 

At kvartalet Geologen bygges med en massiv trekonstruksjon, gir mange fordeler både for miljøet og beboerne. Den største miljømessige fordelen er at massivt tre er et helt naturlig og fornybart materiale. For beboerne er det flere åpenbare fordeler. Catharina hos GBJ Bygg sier:

– Massivt tre har en tetthet som gjør at innetemperaturen blir stabil, du unngår at leiligheten blir for varm om sommeren eller for kald om vinteren. Du får ganske enkelt et sunnere inneklima. Lydisoleringen blir også bra med en massiv trekonstruksjon. Vi har bygget flere boligprosjekter i massivt tre og har gode erfaringer, sier Catharina Haglund hos GBJ Bygg, som er ansvarlig for byggingen.

Innflytting forventes i løpet av 2019.

 

Prosjektinformasjon

Kategori
  • Veggisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Anna Koskulls gata 3
Postnummer og sted 35222 VÄXJÖ
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.