Minimere CUI med vannavvisende WR-løsninger for prosessindustrien

Vannavvisende produkter minimerer problemene med korrosjon under isolasjon
Riktig planlagte og installerte isoleringsløsninger gir en rekke fordeler, slik som kostnads- og energibesparelser, redusert varmetap, bedre prosesskontroll, redusert utslipp og  vedlikehold, så vel som forebygging av korrosjon under isolasjon (CUI).
CUI er en av de største utfordringene når det gjelder isoleringsløsninger for industriapplikasjoner. Paroc har solgt vannavvisende (WR) produkter i over 20 år og har kontinuerlig investert i forskning og utvikling for å forbedre produktegenskapene.

Nylige tester utført av uavhengige testlaboratorier viser Parocs WR-produktserie for industriapplikasjoner har markedsledende egenskaper for steinullisolasjon – blant annet lavest vannabsorpsjon og høyest temperaturområde. I tillegg har Paroc det bredeste produktutvalget av WR-produkter, inkludert rørseksjoner, nettmatter, matter og plater.

Se nøye på
produktene våre

Nysgjerrig på WR-produktene våre?

For mer informasjon

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

Markedsledende vannabsorptionsegenskaper

10 x bedre enn kravene i den strengeste standarden (EN 13472)*

vannintak steinullisolasjon

PAROC WR-PRODUKTER

  • 10 × mindre vannabsorpsjon enn kravene i den strengeste standarden (EN 13472/24h) 
  • Halvparten av vannabsorpsjonen til beste konkurrent, i henhold til EN 13472/24h 
  • Høyeste temperaturområde <300 °C / 572 °F 
  • Sikker å bruke under maleoperasjoner og sertifisert i henhold til kravene i kompatibilitetsstandarden VDMA 24364 
  • Over 20 års erfaring med vannavvisende steinullprodukter for industriapplikasjoner 
  • Det bredeste WR-utvalget på markedet, inkludert rørskåler, nettmatter, matter og plater

Naturens måte å holde vannet unna på

På samme måte som fuglefjær er steinull naturens egen oppfinnelse. Den absorberer mindre vann, tørker raskere og har teknisk overlegen isoleringsytelse.

Riktig planlagte og installerte isoleringsløsninger gir en rekke fordeler, slik som kostnads- og energibesparelser, redusert varmetap, bedre prosesskontroll, redusert utslipp og vedlikehold, så vel som forebygging av korrosjon under isolasjon (CUI).

For Paroc er hver dag en ny mulighet til å spare energi og ressurser og til å ta beslutninger som kommer planeten til gode. Vi arbeider for å redusere det negative fotavtrykket og øke det positive håndavtrykket. 

Parocs produkter bidrar til bærekraft ved å skape energieffektive, brannsikre og akustisk sunne miljøer. Vi er spesielt oppmerksomme på miljøaspekter, slik som energieffektivitet, resirkulering og utslipp.

naturens måte å holde vannet unna på

Stein slår vann

Lav vannabsorpsjon er en svært viktig egenskap, da de fleste industrielle isoleringsløsningene kan utsettes for vann, høy fuktighet eller andre væsker.

Tørr isolasjon fungerer alltid bedre enn våt isolasjon. Vann i isoleringsmaterialet vil redusere ytelsen betydelig, gjøre isolasjonen tyngre og øke risikoen for at oppstår korrosjon på overflaten av det isolerte utstyret. 

Korrosjon utvikler seg raskt ved fuktighet over tid, noe som gjør at beskyttelsen mot vann under eller i selve isoleringsmaterialet blir en tidsfunksjon. Med andre ord:

Mindre vann og raskere uttørking = mindre korrosjon 

PAROC WR rørskåler er testet i uavhengige laboratorier i henhold til europeiske (EN), britiske (BS) og amerikanske (ASTM) standarder.


Stein slår vann