Ulike gulv krever ulike isoleringsløsninger. Mellombjelkelag må være godt isolert mot støy mellom etasjene. Ventilerte gulv (krypkjellere) fungerer som en fasade under bygningen, mens plate på mark har høye krav når det gjelder fuktbevegelse. En velisolert gulvkonstruksjon skaper et godt lydmiljø og holder føttene varme på kalde vinterdager.

Isolere gulv - trinnlydsisolasjon

Behovet for trinnlydisolasjon har økt de siste årene. Nye maskiner og kraftige lyd systemer har skapt behov for konstruksjoner med svært god akustisk isolasjon. Moderne maskiner er stadig lav frekvens, som betyr at det blir mer og mer viktig å redusere lyd tid rett i det lavfrekvente området. PAROC Steinull er svært nyttig i forbindelse med å oppnå mer akustiske konstruksjoner. Steinull kan brukes i bjelkene for reduksjon av virkningen lyd fra gulvet ovenfor. Men det kan også brukes i vegger for å redusere støy fra naboer eller fra utsiden. PAROC Steinull gir også en god isolasjons effekt.

Vi har flere konstruksjonsløsninger for ulike typer bygninger og bruksområder. Nedenfor ser du et utvalg av de vanligste lydrelaterte bruksområdene. Velg type løsning for å finne riktig produkt.