Kvaliteten på innemiljøet blir en stadig viktigere faktor for vår generelle velvære. Lydmiljøet er en viktig del av innemiljøet. Rommets akustikk påvirker oss på mange ulike måter, og studier viser en tydelig sammenheng mellom støyeksponering og ulike helseeffekter. Vi blir stadig mer oppmerksomme på hvor viktig det er å ha et godt lydmiljø. Etterspørselen etter gode og elegante akustikkprodukter har økt både i offentlig miljø og i hjemmet. Velkommen til vår verden av himlinger!

Himlingen har kanskje ikke hovedrollen i et rom. Det er sjelden det første man legger merke til. Vegger og gulv får ofte mer oppmerksomhet, for ikke å snakke om innredningen. Men med kreative og innovative himlingsløsninger retter vi blikket opp istedenfor fremover eller ned. Øk den estetiske følelsen samtidig som du senker lydnivået!

Akustikkplater og himlinger hjelper deg med å skape et behagelig arbeidsmiljø og god akustikk. Mange ønsker hvite standardprodukter, men man kan også prøve noe nytt. Alt fra å velge mellom ulike hvite nyanser til å selv bestemme farge og design. Skap interessante himlinger! Lek med farger, formater og nivåer. Eller hvorfor ikke kombinere ulike typer produkter og monteringsmåter? Kanskje henge akustikkplatene fritt fra hverandre? Hvis det ikke fungerer med et heldekkende tak, kan vertikalt hengende bafler være en god løsning. Rommets volum beholdes, samtidig som løsningen blir mer spennende rent estetisk. 

Mulighetene er mange. Flere enn du tror. Se opp mot en himling som fanger både lyden og din interesse!