Støy forbindes ofte med fabrikker, trafikk og bråkete verksteder. En uvelkommen forstyrrelse som gjør det vanskelig å både kommunisere og arbeide.

At støy kan overdøve både samtaler og viktige signaler er et problem i seg selv. Men støy kan også forårsake hørselskader, fysiske reaksjoner og søvnforstyrrelser. Støy kan også påvirke konsentrasjonsevnen og føre til dårligere arbeidsprestasjoner og sikkerhet. Så man får mange fordeler når man demper lydnivået så mye som mulig.

En grunnregel også i industrimiljøer er at man først monterer en heldekkende, absorberende himling for å minimere støyspredningen. Deretter kan du komplettere løsningen med for eksempel fritthengende bafler og akustikkplater på veggene. Hvis støykilden står nær en vegg, er det ekstra viktig med akustikkplater på veggen for å forhindre at lyden reflekteres ut i lokalet. 

Paroc har et bredt og grundig utprøvd sortiment for utsatte miljøer, og alt ligger til rette for at du skal kunne skape slitesterke løsninger samtidig som du kan
bruke forskjellige farger og monteringsmåter for å få et godt estetisk uttrykk.