Naturligvis er det fint hvis taket er funksjonelt. Men det trenger ikke å gå på bekostning av kreativitet og design. Tak kan være både praktiske og spennende.

Hvite standardtak montert i rutemønster kan mange ganger være den optimale løsningen. Men noen ganger blir de valgt de av ren latskap. Mer variasjon i design, farge og form blir stadig mer etterspurt. Som arkitekt vil du ikke være låst ved å bruke standardløsninger, men ha frihet til å velge mellom ulike materialer, farger, former og til og med bæresystem uten at kostnadene øker drastisk.

Mange tenker ikke over, eller glemmer at taket er en viktig del av innredningen. Men da går man glipp av en av rommets viktigste ressurser og muligheter. Ekstra morsomt blir det når funksjon og estetikk møtes på best mulig måte.

Paroc har et bredt produktutvalg og kan tilby himlingsløsninger for alle behov. Hvis det for eksempel er ønske om en levende himling med farger, bilder eller spesielle former, kan det løses. Fleksibel produksjon gjør det mulig å lage skreddersydde løsninger.

 

Restaurang Spisa Matbar