Av og til skal de gjemmes, og av og til skal de fremheves for å forsterke helhetsinntrykket. Uansett er bæreverket alltid veldig viktig.

I tillegg til vårt eget sortiment av akustikkplater, samarbeider vi med Armstrong Ceilings og Cipriani for å kunne tilby en rekke bæreverksystemer. Vi kan også bestille alt tenkelig tilbehør og detaljer. Noe som gir fantastiske variasjonsmuligheter når himlingen skal monteres. 

Armstrong Ceilings har løsninger for alle typer himlinger og interiør – fra det helt enkle til det veldig unike. Akkurat som oss mener de at himlingen er en viktig del av rommets interiør og funksjon. 

Som distributør av Armstrongs bæreverksystemer for nedpendlet himling i Norden kan vi tilby et sortiment som i prinsippet er ubegrenset. Her er noen av de mest brukte bæreverkene: 

Standardbæreverk: Prelude 15, Prelude 24, Prelude 35
Med ekstra styrke: Prelude Sixty2
Med forsterket rustbeskyttelse: Prelude 24 CR
Designbæreverk: Interlude og Silhuette
Hygienebæreverk: Clean Room

Armstrongs bæreverk er av meget god kvalitet og har mange innovative funksjoner. De kan kombineres på mange forskjellige måter, har smart produktdesign for enklere installasjon og gir ekstra vridningsstivhet og stabilitet. Takket være deres patenterte form er de i tillegg veldig sterke vertikalt og enkle å kappe. 

Vi setter en ekstra pluss i margen for at brannhemmende bæreprofiler er standard for de mest brukte bæreverkene. Brannhemmende bæreverk innebærer at stansen gir etter og tar opp utvidelsen som kan skje i materialet ved oppvarming som følge av brann. Det gjør at profilene forblir flate og at himlingen holdes på plass uten at plater faller ned eller skaper åpninger for røyk og varm gass. Dette i kombinasjon med akustikkplater av PAROC® steinull, et brannsikkert produkt, gir meget god beskyttelse ved brann.