Rommets akustikk påvirker oss på mange ulike måter, og studier viser en tydelig sammenheng mellom støyeksponering og ulike helseeffekter. Å skape et behagelig lydmiljø er en kunst, og vi arbeider hver dag for å gjøre det enklere for deg å lykkes. Samtidig bidrar vi gjerne til å skape omgivelser som også er visuelt tilfredsstillende.

Akustikk plater og himlinger hjelper deg med å skape et behagelig arbeidsmiljø og god akustikk. Paroc har mer enn 50 års erfaring med å skape positive lydmiljøer, Vi produserer lydabsorbenter av steinull, som er et naturlig slitesterkt og brannsikkert materiale. Produktene selges under varemerket PARAFON® og består av et bredt sortiment av lydabsorbenter, himlinger og veggløsninger for de fleste typer rom. 

Akustikk og lydisolasjon

Vi har lenge kjent til behovet for lydisolasjon i offentlige bygninger. I private bygninger har behovet økt betydelig de siste årene. Akustikken i et rom og lydisolasjonen mellom rom er viktige komfortfaktorer i moderne bygninger. Unødvendig lyd kan føre til stress, konsentrasjonsvansker og at man føler seg sliten. Ifølge folkehelsemyndigheter kan støy ha både midlertidig og permanent innvirkning på menneskers fysiologiske funksjoner.

God akustikk og himlinger for hvert miljø

Med de rette akustikk løsningene kan støynivået reduseres i alle tenkelige miljøer. Vi kan hjelpe deg å skape en bedre akustisk miljø.