PARAFON ROYAL - Himlinger og bafler

Vi er mer opptatt av godt lydmiljø enn noen sinne, både på skoler, institusjoner, arbeidsplasser og i hjemmet. Vi merker en økt etterspørsel etter elegante akustikkprodukter for enkel og hurtig forbedring av lydmiljø, både i offentlige miljøer hvor arkitektur og romutforming stiller høye krav til god lydabsorpsjon og estetikk, men også i hjemmemiljøer. Därför lanserer vi nå PARAFON ROYAL og PARAFON ROYAL BAFFEL.
PARAFON ROYAL er en himlingplate for tett montering hvor alle flater og kanter av steinullkjernen er dekket av glassfiber. Det gir en elegant, glatt overflate uten at det går ut over takhøyden. Takket være kjernen av steinull gir PARAFON ROYAL meget effektiv støydemping, og direktelimingen gjør at den er veldig enkel å montere. 

Brannsikkert

 
PARAFON ROYAL er produsert av PAROC Steinull. Stein er et ikke-organisk materiale som hverken brenner, eldes, krymper eller endrer form. Det samme gjelder for steinull. Steinull tåler temperaturer på over 1000 °C og bidrar derfor til brannsikkerhet og en holdbar bygning. PAROC Steinull er klassifisert i Euroklasse A1, ikke-brennbart materiale.
 
Fordelar med PARAFON ROYAL:
  • Hurtig og enkel montering uten lekter.
  • Resultatet blir en jevn og elegant himling uten at det går på bekostning av takhøyden.
  • Gir meget god lydabsorpsjon – klasse A.
  • Gjør det mulig å forbedre lydabsorpsjonen i vanskelige lydmiljøer 
 
PARAFON ROYAL er en eksklusiv, høysbsorberende himling for tett montering med heldekkende ytterlag av glassfiber. Den er velegnet i arkitektur med åpne, høye romløsninger hvor man ønsker å skape en flat himling som ligger tett mot grunnkonstruksjonen, og hvor det ikke er mulig å bruke en tradisjonell himling med lekter.  

Det er vanskelig å montere et heldekkende akustikkhimling i mange offentlige miljøer. Derfor lanserer vi også PARAFON ROYAL BAFFEL, samme eksklusive plate, men i form av en baffel for fritthengende lydabsorpsjon når man ønsker å beholde rommets volum.

PARAFON ROYAL BAFFEL er en vertikalt hengende lydabsorberer hvor alle flater og kanter av steinullkjernen er dekket av glassfiber. Med sitt eksklusive uttrykk og sin gode absorpsjonsevne passer den i en rekke ulike miljøer: skoler, kontorer, offentlige miljøer og i industrien.

Baffelen kan brukes som den eneste absorpsjonsenheten for å skape dynamikk og bedre lydmiljø, men den kan også brukes i kombinasjon med heldekkende himlinger i miljøer hvor man ikke kan dekke hele takflaten eller hvor man ønsker å skape ekstra lydavskjerming over store flater.

Fordeler med PARAFON ROYAL BAFFEL:

  • Lett å installere.
  • Fleksibel og dynamisk lydabsorpsjon.
  • Kan kombineres med heldekkende undertak.
  • Hurtig og enkel forbedring av lydmiljøet. 

Til produktinformasjonen >>

Retten til et godt lydmiljø

Vi bruker stadig mer tid innendørs, noe som gjør at kvaliteten på innemiljøet har blitt en stadig viktigere faktor. Lydmiljøet er en viktig del av innemiljøet. Den påvirker oss på mange ulike måter, og studier viser en tydelig sammenheng mellom støyeksponeringPAROC Stenull dämpar buller mycket effektivt och bidrar till en behaglig inomhusmiljö.  og ulike helseeffekter.

Støy kan for eksempel føre til hørselskader, og det kan forstyrre og maskere (vanskeliggjøre) både samtaler og viktige signaler, føre til fysiske reaksjoner og gi søvnforstyrrelser. Støy kan også påvirke konsentrasjonsevnen slik at det blir vanskeligere å gjennomføre arbeidsoppgaver, noe som igjen kan føre til dårligere arbeidsprestasjon. Tradisjonelt er støy noe som har blitt forbundet med fabrikker, trafikk og bråkete verksteder, men det er et økende problem også andre steder, som skoler, barnehager og kontorer. 

Med riktige akustikkprodukter og smarte løsninger kan du redusere lydvolymet i alle tenkelige miljøer. Vi hjelper deg å finne akkurat den løsningen du trenger.