Hygieniske løsninger med PAROC sandwichelementer Tette PAROC elementkonstruksjoner med slette flater er perfekt for bruk i bransjer der hygieneforholdene er eksepsjonelt høye, for eksempel elektronikk-, næringsmiddel- og legemiddelindustrien. PAROC elementer brukes vanligvis i rom for næringsmiddelbehandling, distribusjonslagre, kjølerom og butikker.

PAROC® elementer

PAROC smooth elementene produseres med helt slette flater. Elementene leveres for vegger og himlinger med slitesterke flater som er enkle å rengjøre. Overflater til bruk innendørs har polyesterbelegg. For interiør med høye hygieniske krav kan du velge PVDF-belegg med en lys farge. Rustfritt stål fås på forespørsel.

 

FoodSafe overflater

Næringsmidler må håndteres, foredles og pakkes på en hygienisk måte. Slette flater og tette fuger uten smussfeller gir rask og enkel rengjøring av elementene. På grunn av den robuste sandwichkonstruksjonen til elementene kan man bruke lange spennvidder både ved vertikal og horisontal montering. Hvis bærekonstruksjonen plasseres på bygningens utside, får man dessuten hygieniske og frie flater innendørs.

Ren og hygienisk detaljdesign

Hygieniske rom krever spesifikke detaljløsninger. For næringsmiddelindustrien tilbyr Paroc Panel System en rekke spesialutformede detaljer som hjelper deg å finne de riktige tekniske løsningene for mer krevende bruksområder. I hygieniske rom må alle flater, innfestingssystemer og beslag være fullstendig tette og slette slik at det ikke legger seg støv og skitt på flatene. 
 Innfesting av PAROC elementer til gulv næringsmiddelindustrien  Innfesting av PAROC elementer i hjørne ved vertikal montering
Innfesting av PAROC elementer til gulv næringsmiddelindustrien

Innfesting av PAROC elementer i hjørne ved vertikal montering

Lett å vedlikeholde

En god økonomi er en kombinasjon av bygge- og vedlikeholdskostnader. Vedlikehold er viktig, spesielt rengjøring i næringsmiddelbransjen. PAROC elementer har slette flater samt vann- og lufttette hygieniske fuger uten smussfeller. Dette gir vegg- og himlingskonstruksjoner som er enkle å holde rene.