Det er raskt og enkelt å montere PAROC elementerDet er raskt og enkelt å montere PAROC elementer. Elementene er lette, praktiske og kan monteres under nesten alle værforhold. Fordi elementene leveres helt ferdige, trengs ingen overflatebehandling på byggeplassen. Paroc Panel System tilbyr dessuten leverings- og monteringsdokumenter som hjelper deg å forberede alt fra montering til byggeplasslogistikk.

PAROC® Monteringshjelp

Det blir stadig viktigere å sikre arbeidsmiljøet og kvaliteten i en effektiv byggeprosess. Paroc tilbyr nå en rekke nye hjelpemidler som bidrar til en sikrere montering:

  • Spennverktøy – leies inn per prosjekt 
  • Sikkerhetsline – leies inn per prosjekt
  • Regnbeskyttelse – kjøpes i ruller på 6,5 meter

Hvis du ønsker flere detaljer og arbeidsinstruksjoner, kan du klikke her >>

Ta kontakt med vårt lokale salgskontor for å leie utstyret.

Effektiv byggeplasslogistikk

For at du skal kunne planlegge arbeidet på byggeplassen tilbyr Paroc Panel System montasjetegninger med kodede elementer og kolliplassering før elementene leveres. Ved hjelp av våre detaljerte monteringsinstruksjoner, egnede tilbehør, prosjektspesifikke detaljtegninger og opplæring i hvordan du kommer i gang på byggeplassen, går det raskt og enkelt å montere elementene.

Elementer i monteringsrekkefølge

Paroc Panel System bruker arkitektoniske tegninger for å skape elementtegninger som omfatter kappelengder. Samtidig får du nødvendige montasjetegninger og kollifortegnelser. Elementene pakkes i monteringsrekkefølge i solide forpakninger. På forespørsel kan elementene fabrikksages iht. planleggingsunderlaget.

Sikre løfteverktøy

Bruk sikre og testede LiftAid løfteåk for å montere elementene på en effektiv måte. Ved å bruke disse praktiske og patenterte verktøyene kan PAROC elementene løftes ved horisontal og vertikal montering. Ta kontakt med vårt regionale salgskontor for å leie løfteåket.

Montasjefirmaer

Be salgspersonalet hos Paroc Panel System anbefale kompetente montsasjefirmaer med opplæring i hvordan PAROC elementer skal monteres.