PAROC Built-on fasadeløsning

Iskanten Sports Arena med PAROC Built-on fasadeløsningParoc Built-on™ er en løsning for ekstra kledning på unikt sterke Paroc sandwichelementer. Løsningen lar deg kombinere andre overflatematerialer, som keramikkfliser, glass, treverk, stålkassetter eller murstein med elegante Paroc-elementer med ståloverflate. På den måten får du nye muligheter for sofistikert fasadedesign.

PAROC Built-on™ inkluderer brosjyren Paroc Built-on fasadeløsning til arkitekter og Teknisk guide for design av ytterligere kledning på Parocelementene. Teknisk personell fra Paroc tilbyr rådgivning ved planlegging og design, samt detaljerte dwg-tegninger for arkitekter, ingeniører og entreprenører.

Paroc Built-on™ er basert på den unike styrken i Paroc sandwichelementer, og den tekniske guiden inneholder en rekke dimensjoneringsregler for belastning som oppstår ved å montere overflatemateriale.

Paroc Built-on Solution

 PAROC Built-onTM løsning

Paroc er i ferd med å finne partnere som kan tilby produktene for ytterligere overflate for å gi bygningen et helt unikt utseende. Den første partneren er det finske selskapet Stonel. Stonel tilbyr murstein som kan monteres sammen med Paroc-elementene.

Paroc Built-on™ er kun tilgjengelig til Paroc-elementer på grunn av Paroc sandwichelementenes ekstreme styrkeegenskaper. Paroc sandwichelement tåler 45 kg vekt per kvadratmeter, noe som gjør at man kan bruke glass, keramiske fliser og murstein. Ubrennbare Paroc sandwichelementer gjør også bygningen sikker og lengtlevende.

Paroc Built-on™ er en verdsatt løsning på grunn av den totale kostnadseffektiviteten. Bygningene kan være arkitektonisk unike, men på grunn av Parocelementenes styrkeegenskaper og kvalitet, holdes design- og konstruksjonskostnadene på et rimelig nivå.

En ekstra bonus som også bidrar til å opprettholde bygningens verdi, er muligheten til å tilby leietakere fasader som passer deres selskapers merkevare. Det blir også mye enklere å selge eiendommen, siden man enkelt kan bytte en fargerik fasade.

PAROC Built-on solution with Stonel brick-cladding

PAROC Built-onTM med
murstein fra Stonel