Vi feirer 30 år med PAROC sandwichelementer, som nå også kan brukes ved renovering!

14 sep 2016
Paroc er ledende innen elementkonstruksjon. Med Parocs håndverk og 30 år med erfaring vil du få vellykkede prosjekter, og du kan være stolt av resultatet.  

Byggingen av moderne næringsbygg er basert på sandwichelementsystemet som Paroc Panel Systems lanserte i 1986. I dag tilbyr vi også omfattende bistand i prosjekter, slik at designfasen blir enklere, leveringene gjøres til avtalt tid, installasjonen går raskt og kostnadene blir minimert.

I tillegg til høy kvalitet og stilige elementer, tilbyr vi alt du trenger til prosjektet ditt: førsteklasses teknisk bistand, festeelementer, strips, profiler, tetningsmiddel og løfteutstyr. 

PAROC® Reface™ er en ny innovasjon for renovering

I vår lanserte vi et nytt elementsystem som gjør det betydelig enklere å renovere næringsbygg. PAROC Reface er et diffusjonsåpent fasadeelement, med andre ord puster det. I tillegg installeres det på den eksisterende ytterveggen. 

Du slipper å fjerne den eksisterende veggen, for eksempel på næringsbygg eller industrihaller. Selv nedslitte bygninger får raskt et nytt utseende med Reface-elementer. Samtidig forbedres isolasjonen, oppvarmingskostnadene reduseres og eiendommens verdi vil øke betydelig.

Les mer om PAROC Reface-elementer >>